NIEUW! Een feestkar

Een feestkar?

In het meerjarenplan is voorzien dat we een feestkar uitbouwen die kan ontleend worden voor jouw publiek toegankelijk buurtfeest of evenement van je vereniging in Overijse.

De kar is dus een kant-en-klaar basispakket vol materialen dat je kan gebruiken om jouw feest vlot te organiseren. Net zoals ander materiaal van de gemeente zal de kar te ontlenen zijn bij de uitleendienst van de gemeente.

Wat moet hier dan juist in zitten?

Uiteraard hebben we zelf enkele ideeën, maar we horen het graag van jullie. Zo zijn we zeker dat we de kar op maat van de feestende Overijsenaren samenstellen.

Hoe kan je suggesties doen?

Tussen 1 en 31 december kan je je fantasie de vrije loop laten gaan en verzamelen we alle suggesties hier op deze website.

Daarna gaan we op zoek naar welke voorstellen er allemaal haalbaar zijn (ifv stockage, aankoopprijs, onderhoud, ...).

Alle haalbare ideeën en eventuele aanvullingen worden dan weer aan jullie voorgelegd. We horen tussen 18 en 24 januari 2021 graag waar jullie voorkeur naar uit gaat.

Vanaf wanneer is de feestkar er dan?

Dat hangt van vele zaken af. Maar van zodra we jullie favorieten binnen hebben gekregen, starten we met de aankoop van de materialen en de samenstelling van de kar. En hopelijk kunnen in het voorjaar de eerste feesten mét feestkar plaastvinden.