Coronaonderzoek: hoe ervaar jij het leven in deze tijden?

De impact van corona op ons leven is niet te onderschatten. We zagen familie en vrienden nog amper, kinderen konden niet meer naar school en sporten werd een individuele aangelegenheid. Het sociale en culturele leven in onze pittige gemeente viel op slag stil en onze ondernemers moesten zich in sneltempo aanpassen. Dit zijn maar enkele voorbeelden.

Als gemeente willen we een duidelijk beeld krijgen van hoe jij als inwoner het leven in deze coronatijden ervaart, en waar onze prioriteiten moeten liggen om je te ondersteunen in deze bijzondere tijden. Daarom houden we in samenwerking met De Betrokken Partij en de UHasselt een coronaonderzoek in onze gemeente.

Doe mee aan ons onderzoek en laat ons jouw ervaringen weten via deze online bevraging. Deelnemen duurt 12 minuten en kan tot en met 15 mei 2021.

Uiteraard is dit onderzoek volledig anoniem. We gebruiken het resultaat om ons beleid af te stemmen op wat er in onze gemeente nodig is, morgen en op langere termijn. Het delen van jouw ervaringen is dus zowel van grote waarde voor ons, als voor jezelf en alle andere inwoners.